Andre Rieu Concerten 2022

In Juli geeft André Rieu een aantal concerten op het vrijthof.
Café Falstaff heeft dit jaar zoals u van ons gewend bent weer een Rieu arrangement met een groot scherm, waarop de concerten worden uitgezonden.
Hiervoor kunt u reserveren, dit gaat echter niet meer via de e-mail als voorgaande jaren, maar via ons reserveringssyteem.

De avond ziet er als volgt uit: We ontvangen iedereen tussen 18:00 en 18:30 en wanneer u lekker zit en door ons voorzien bent van een drankje, beginnen we met het menu. Dit bestaat uit 3 gangen die momenteel door ons keukenteam ontwikkeld worden. Er zullen zowel vlees, vis als vegetarische opties beschikbaar zijn. Zodra het menu volledig bekend is zullen wij dit communiceren via deze pagina.

Na afloop van het diner zal André Rieu's concert beginnen. Dit kunt u live volgen op het scherm die wij wederom op ons terras zullen plaatsen. In tegenstelling tot het Vrijthof serveren wij gewoon door tijdens de show en heeft onze keuken borrelplanken en fingerfood voor de mensen die nog trek hebben. Tijdens het tweede gedeelte van de show speelt André Rieu zijn dansmuziek. Nu gaat het feest pas echt beginnen want als de eerste dapper genoeg is om te gaan dansen staat al snel het hele plein te dansen!


Wij verwachten dat het concert rond 23:30 zal aflopen. Daarna gaat het feest bij ons gewoon lekker door, want wij blijven open tot 02.00 op donderdag en zondag en tot 03.00 vrijdags ('s) zaterdag voor een lekker drankje.